В София стартираха кастингите за петия сезон на музикалното шоу

...
 В София стартираха кастингите за петия сезон на музикалното шоу
Коментари Харесай

Започнаха кастингите за “Гласът на България” 5

 В София стартираха кастингите за петия сезон на музикалното шоу " Гласът на България ". 

Стотици надарени кандидат-участници чакаха екипа на предаването пред  " Студио 5 "  в НДК. Вокални педагози, корепетитори, редактори и продуцентът на шоуто ще се срещнат със записалите се за кастинг в столицата през днешния ден, на следващия ден и на 11 ноември.

Търсенето на нови гласове ще продължи в Бургас и Варна на 6 ноември в хотелите " Аква ", и в Пловдив и Велико Търново на 8 ноември , надлежно в " Дом на културата Борис Христов "  и хотел " Меридиан Болярски ". 

" Гласът на България "  е шоу, в което феновете избират най-добрия от хиляди неповторими гласове. " Целта ни е да намерим и покажем не просто претенденти за популярност, а изключителни гласове с капацитет и мотивация да завладеят сцената и да стигнат до върха ", показват уредниците.

" Успехите на продуцираните от bTV участници от сезон 4 на шоуто са към този момент факт и с неспокойствие чакаме да открием и подкрепим новите гении ", разяснява Ангелина Белчева, управител " Локални продукции "  в bTV и продуцент на четвърти и пети сезон на шоуто.

Над 2000 са искащите, които ще покажат вокалните си заложби пред музикалните педагози и продуцентите на предаването на предварителните кастинги в огромните градове. Според Борислав Бояджиев, музикален продуцент на поредицата, броя ще се усили в деня на прослушванията. " Готови сме да прослушаме всеки, който се яви на кастингите, без значение дали има авансово направена регистрация. Важното за нас е да има предпочитание и заложба за пеене ", споделят от екипа на предаването.

Тази година искащите да бъдат идващия глас на България са от над 10 страни, измежду които Русия, Франция, Полша, Англия, Италия, Молдова, Чехия, Китай, Гърция и други. Най-младият претендент е едвам на 8 години, а най-възрастният на 69. " Надяваме се в бъдеще да имаме опцията да осъществяваме и детския вид на предаването – " The Voice Kids ", разяснява продуцентът на " Гласът на България "  Ангелина Белчева във връзка присъединяване в музикалното риалити на претендентите под 14-годишна възраст.

В пети сезон, с изключение на със солови реализатори и дуети, форматът ще изненада своите почитатели и с трио обединения, които съгласно новите правила ще имат право да влязат в конкуренцията за премията от 50 000 лева, само че без гаранцията, че ще продължат в шоуто в истинския си състав. Очаква се в идния сезон да бъде въведено и ново предизвикателство в регламента на предаването, което ще донесе още по-силни страсти за участници и фенове. Новият детайл в стадия " Вокални дуели " ще придаде динамичност в конкуренцията, която ще доближи своята кулминационна точка в концертите онлайн.

Петият сезон се завръща в ефира на bTV напролет на 2018 г. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР